Na kvalitě materiálu záleží

Milí Bobiňáci,

nedávno jsem si říkala, že by bylo fajn se malinko pochlubit a vyzdvihnout, jak moc nám u plenek Bobin záleží na kvalitě použitého materiálu a jak moc (mimo design, pohodlí a praktickou stránku) bazírujeme na ekologii a bezpečí našich miminek i batolátek. 

Jako klíčový materiál pro výrobu Bobin jsme ze široké nabídky bambusových vláken vybrali takový bambus, který se pyšní certifikátem FSC a radostí nás naplňuje fakt, že díky naprosté nezávadnosti veškerých používaných materiálů jsme od Státního zdravotního ústavu dostali posvěcení ve formě certifikátu SZÚ.

Potvrzuje to nejen kvalitu našich plenek na jedno použití, ale především je to pro nás obrovský závazek. Vězte, že vyplnit díru na trhu kvalitním, krásným a atraktivním zbožím, jako jsou naše Bobiny, je na jednu stranu obrovsky naplňující, hlavně je ale to závazek a víra… 

A já opravdu věřím, že to máte stejně jako já, že pro vaše miláčky budete požadovat jen to nejlepší, že s plenkami Bobinami budete spokojeni, že nás budete mít rádi a zachováte nám věrnost a přízeň. ❤

A na závěr… Kdybyste náhodou nevěděli, jaké výhody plynou z užívání plenek z bambusu oproti tradičním látkovým nebo jednorázovým plenám, sesumírovala jsem vám je zde:

  1. Ekologičnost
    • Bambus je rychle rostoucí rostlina, která nevyžaduje použití pesticidů nebo hnojiv.
    • Plenky z bambusu jsou biologicky rozložitelné, což snižuje množství odpadu na skládkách.
  2. Přirozená antibakteriální vlastnost
    • Bambus má přirozené antibakteriální a antifungální vlastnosti, což může pomoci snižovat riziko podráždění pokožky a infekcí.
  3. Prodyšnost
    • Bambusová vlákna jsou velmi prodyšná, což pomáhá udržovat dětskou pokožku suchou a snižuje riziko opruzenin.
  4. Měkkost a pohodlí
    • Bambusové plenky jsou velmi měkké a příjemné na dotek, což poskytuje vyšší komfort pro dítě.
  5. Absorpční schopnosti
    • Bambusová vlákna mají vynikající absorpční schopnosti, což znamená, že plenky mohou absorbovat více tekutin než tradiční bavlněné plenky.
  6. Hypoalergenní vlastnosti
    • Bambus je přirozeně hypoalergenní, což znamená, že je méně pravděpodobné, že způsobí alergické reakce nebo podráždění pokožky.
  7. Udržitelnost
    • Pěstování bambusu má menší dopad na životní prostředí, protože rostlina roste rychle a často se sklízí bez nutnosti znovu sázet.
  8. Teplotní regulace
    • Bambusové vlákno má schopnost regulovat teplotu, což pomáhá udržet dítě v teple v zimě a chladnější v létě.

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mi napsat nebo zavolat.

Těším se. 😊

Vaše Terka